Forside  Produkter Horisontalrobot

      Horisontalrobot


ROTEC HO er en danskproduceret horisontal teleskoprobot, som g&e Maskinteknik har konstrueret og udviklet til at integrere med kundernes øvrige automatiseringsudstyr. En pladsbesparende kvalitetsrobot med høj præcisionsevne.

Horisontal robotten, der er fremstillet til at håndtere emner i automatiseringsprocessen, kan f.eks. monteres på en sprøjtestøbemaskine, pakkemaskine eller andet automatiseringsudstyr, til at hente, bringe og ilægge emner til og fra eksisterende automatiseringsudstyr.

Robotten er fri programmerbar, så brugeren selv kan bestemme hvor meget vandring der er behov for. Det er en yderst hurtig PLC styret robot, der håndtere emner 3 ½ meter pr. sekund, men det kan brugeren også selv justere. Der er dobbelt vandring og at det er en teleskop robot medfører, at robotten ikke fylder ret meget i produktionslokalet. Den er servestyret og programmet kan brugeren selv justere til f.eks. at lægge eller stable emnet i papkasser. Robotten er meget præcis og har en tolerance på +/- 0,05 mm. Teleskop robotten overtager således de meget monotone arbejdsprocesser – og er perfekt til at integrere med virksomhedens eksisterende automatiseringsudstyr.

Prisen for standardudgaven af ROTEC HO kr. 185.000,-, ekskl. moms, dertil vil komme nogle ekstraudgifter når robotten skal tilpasses og monteres på virksomhedens eksisterende automatiseringsudstyr. 

For yderligere informationer kontakt g&e Maskinteknik på telefon +45 44 99 42 80

Gå til top

Copyright © g&e Maskinteknik A/S - Bygmarken 5 - DK3520 Farum
Tlf: +45 44994280 - Fax: +45 44994680 - Email: g-e.maskinteknik@rotec.dk

Søg på g&e´s website:
Informationspolitik Ophavsret Sideoversigt ©2003 g&e Maskinteknik A/S, Design: Internet Broadcast