Velkommen til g&e Maskinteknik A/S 

g&e Maskinteknik A/S er en maskinproducent, der har specialiseret sig i konstruktion og fremstilling af specialmaskiner.
Med fokus på høj kvalitet og service producerer vi individuelle og højteknologiske løsninger til vore kunder, der ønsker en højere automatiseringsgrad i deres produktion. 

Vi opfatter os selv som en kreativ og dynamisk virksomhed, og vi har mange års erfaring i industriautomatisering på både den mekaniske, pneumatiske og elektriske side. Siden firmaet blev grundlagt i 1991 har vi oparbejdet en stor erfaring i at identificere og rådgive vores kunder i forbindelse med effektivisering af det eksisterende produktionsapparatet. Det har medført, at vi igennem årene har bygget specialmaskiner til næsten ethvert formål og til enhver branche. 

Hovedparten af vore kunder findes dog indenfor elektronik-, medicinal- og plastindustrien. Vores nichekompetence er håndtering af helt små og sofistikerede emner, som f.eks. maskiner der håndterer IT-kredse og kontaktdele til høreapparater. 

I vores produktprogram finder De vores egen udviklede standardrobotter i god dansk kvalitet, og så er vi samtidig forhandler af et stort produktprogram af Kawasaki robotter
 

Copyright © g&e Maskinteknik A/S - Bygmarken 5 - DK3520 Farum
Tlf: +45 44994280 - Fax: +45 44994680 - Email: g-e.maskinteknik@rotec.dk

Søg på g&e´s website:
Informationspolitik Ophavsret Sideoversigt ©2003 g&e Maskinteknik A/S, Design: Internet Broadcast